foto: Screenshot

VIRALAN TRIK ODUŠEVIO MILIJUNE: Tvrdokornu narančastu mrlju uklonio u trenu! ‘Ti si čarobnjak, hvala ti!’

Autor: Dnevno

TikToker Armen Adamjan demonstrirao trik s kojim je s bijele daske za sjeckanje u trenutku uklonio ružnu narančastu mrlju koju mnogi bezuspješno pokušavaju ukloniti.

Za trik je potrebno soda bikarbona, sol i limeta. Milijuni korisnika TikToka oduševljeni su ovim trikom koji možete isprobati već danas.

@creative_explainedDIY Magic Eraser 🤩 ##lifehack ##hack ##cleaninghacks ##kitchenhacks ##trick ##tips ##learnfromme ##alwayslearning ##magic ##diy ##howto ##clean ##cookinghacks♬ original sound – julieschatzmusic

“Pospite sodu bikarbonu po dasci, dodajte malo soli i iscijedite sok od limete. Polovicu limete potom koristite za ribanje daske. Bum! Kao nova, poput magije”, rekao je mladić u isječku.

Čarobnjak za bijele daske

TikTokeri su mu u komentarima zahvalili što se neće morati stvarati nepotreban otpad, ali niti trošiti na novu dasku.

“Ti si čarobnjak, hvala ti”, “Ovaj trik 100 posto funkcionira, upravo sam isprobala”, “Baš ovo mi je trebalo, hvala”, pisali su.




Inače kombinacija koju je mladi TikToker koristio često se koristi za čišćenje tvrdokornih mrlja, a osim što sastojke gotovo uvijek imamo i u kućanstvu, uz to su i jeftini.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.