(VIDEO) RIJEŠITE SE NAPASTI! Treba vam vrećica i par kovanica za najbolji trik protiv muha!

Autor: R.A.

Što je najbolje, sve potrebno sigurno imate kod kuće!

Došlo nam je ljeto, a i s njime male napasti zvane muhe koje se jako brzo vole sjajiti u naš prostor. Vjerojatno ste već iskušali razne trikove poput muholovki, ljepljivih traka i sprejeva, no, Internetom kruži jedan potpuno siguran savjet koji neće estetski nagrditi vaš životni prostor, a itekako funkcionira!

Ako se želite riješiti muha iz svog doma potrebna vam je samo prozirna vrećica, malo vode, nekoliko kovanica i konop za vezivanje. Plastičnu vrećicu napunite vodom do pola, ubacite par kovanica, zavežite je i postavite ispred ulaznih ili balkonskih vrata te prozora. Tajna leži u činjenici da muhe imaju specifičnu strukturu očiju zbog čega ih vrećice s vodom i kovanicama podsjećaju na paukovu mrežu, osim toga vide ih puno “šire” nego ljudi te ih dezorijentiraju – i što je najbitnije, muhe neće ulaziti u vaš dom.

Postupak pogledajte u videu:

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.