Usisavajte i dok dijete spava! Na tržište došao najtiši usisavač na svijetu

Autor: Dnevno.hr

UltraSilencer™ ZEN – toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi!

Electrolux je lansirao revolucionarni usisavač UltraSilencer™ ZEN, kojim je opovrgnuo mit koji tvrdi da usisavači niske razine buke imaju loše radne performanse čišćenja. Jedinstvenom razinom buke od samo 58 decibela, UltraSilencer™ ZEN najtiši je usisavač na svijetu – toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi!

Electrolux istraživanja su već davno pokazala kako je zvuk usisavanja najiritantniji zvuk u kućanstvima, pa je Electrolux u razvoju novih proizvoda imao samo jedan cilj – smanjenje razine buke.

„Electrolux istraživanje pokazalo je da 36% potrošača smatra da je njihov usisavač previše bučan, a čak 90% potrošača kaže kako njihov sljedeći usisivač mora biti tiši od sadašnjega. Njihov stav je logičan, jer u današnjim, manjim životnim prostorima tišina postaje vrlo cijenjena vrijednost. Naša želja je bila transformirati neugodno i bučno iskustvo usisavanja u priliku za ljude da stvore mirne i sretne domove, a to smo postigli usisavačem UltraSilencer ZEN“, rekla je Anamarija Rogić, Marketing Manager tvrtke Electrolux.

Prva generacija UltraSilencer™ usisavača lansirana je 2002. godine. Istraživanja i eksperimenti doveli su do kontinuiranog poboljšanja, kao i kombinacije patenata tijekom godina, pa tako novi UltraSilencer™ ZEN ima jedinstveno nisku razinu zvuka od 58 decibela. Tajna je u tehnologiji Silent Air™ koja optimizira protok zraka i omogućuje usisivaču da poboljša performanse uz istovremeno smanjenje razine zvuka.

Silent ZEN™ sustav sa slojevima izolacije stvara miran doživljaj čišćenja. Optimizirano Silent AeroPro™ crijevo s glatkim unutarnjim profilom dodatno pomaže smanjenju buke.

Electrolux-Ultrasilencer-Zen (2)
Silent ZEN™ četka ima aerodinamičan dizajn zahvaljujući kojem smanjuje neugodan zvuk. Sound Shield™ vrećica za prašinu zajedno s inovativnom suspenzijom motora i novim držačem filtera također doprinosi tišini usisavanja.

UltraSilencer™ ZEN usisavači su dostupni u metalik sivoj, plavoj, ledeno bijeloj, čokoladno smeđoj i crnoj boji.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.