pixabay

NA OVO NISTE NI POMIŠLJALI: Trikovi u kućanstvu za koje vam je potrebna pjena za brijanje

Autor: P. A.

Kremu za brijanje u stvarnosti možete upotrijebiti na mnogobrojne načine

Uvjereni ste kako krema za brijanje ima samo jednu svrhu? U krivu ste. Kremu za brijanje u stvarnosti možete upotrijebiti na mnogobrojne načine. Škripe vam vrata dok ih otvarate i zatvarate? Upotrijebite kremu za brijanje i riješili ste stvar. Pogledajte ove savršene načine upotrebe kreme za brijanje kojih se niste dosjetili.

Uklonite mrlje 

Vlažnom krpom prebrišite mrlju te utrljajte pjenu za brijanje i ostavite da djeluje deset minuta. Isperite hladnom vodom i mrlja će u potpunosti nestati.

Ispolirajte ogledala

Pjena za brijanje spriječava zadržavanje pare na ogledalima poslije tuširanja. Stoga, savršeno oprano ogledalo koje neće prihvaćati paru.

Očistite pločice u kupaonici

Po pločicama raspršite pjenu te pustite da djeluje nekoliko minuta. Tvrdokornije mrlje, po potrebi, izribajte četkom te prebrišite pločice mokrom krpom.

Dezinficirajte ruke

Pjena za brijanje može biti jednako korisna kao sredstva za dezinfekciju ruku. Istisnite pjenu u dlanove, protrljajte ih i obrišite u ručnik.




Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.