Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘MOJ BROJ JEDAN, NAJBOLJI OD NAJBOLJIH’! Knoll konačno otkrila tko joj je ukrao srce: ‘Imam jednog tipa…’

Autor: Dnevno.hr

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u nogometu nastavila je svoju “turneju po svijetu”. Tulumarila je nedavno na privatnoj zabavi Leonarda di Caprija, a brojni mediji potom su objavili paparazzo fotke visoke Hrvatice i glumca Jamieja Foxxa, kao i one na kojima nasmiješena pozira s reperom Drakeom.

No, prije koji dan Knoll je gostovala u podcastu “Barstool Sports” gdje je otkrila tko joj je “idealan muškarac”, točnije, “muškarac iz snova”, a gore spomenuti zavodnici, čini se, ipak nisu osvojili njezino srce.

“Znaš li tko je moj broj jedan? Imam jednog tipa koji je za mene najbolji od najboljih. Jedina slavna osoba u koju sam zaljubljena… Vladimir Kličko”, otkrila je Ivana voditelju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)




Inače, Knoll je na početku SP-a imala oko 700 tisuća pratitelja na Instagramu, dok ih danas broji čak 3,6 milijuna, a nedavno je konačno otkrila tko je financirao njezin boravak u Katru.

Na iznenađenje mnogih, navijačica tvrdi da si je sve utakmice Vatrenih priuštila sama, no ne i utakmice na kojima su igrale Sjedinjene Američke Države, Engleska, Francuska i Srbija. Na tome je zahvalna nogometnim savezima tih država.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Potpuno logično, 2022. bila joj je najbolja godina u životu.

“365 dana neprekidnog putovanja na kojem sam upoznala divne ljude iz cijelog svijeta, prisustvovala najvećim sportskim i modnim događanjima i predstavljala svoju zemlju cijelom svijetu”, zaključila je Knoll.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.