Foto: BackGrid

Model očekuje svoje treće dijete s poznatim pjevačem: Bio je nevjeran, ali odlučio se promijeniti, ne odvaja se od nje!

Autor: A.K.

Chrissy Teigen viđena je jučer u Zapadnom Hollywoodu s trudničkim trbuščićem nakon što su ona i suprug, pjevač John Legend, objavili da očekuju svoje treće dijete, prenosi The Sun.

Model sa svojim poznatim suprugom već ima dvoje djece, četverogodišnju djevojčicu Lunu i dvogodišnjeg dječaka Milesa.

Vijest da čekaju još jedno dijete objavili su u Johnovu novom glazbenom spotu za pjesmu “Wild”, u kojem su se, uz slavne roditelje, pojavili i Luna i Miles.

Par se upoznao 2006. godine na snimanju za njegov singl “Stereo”. Zaručili su se 2011. i vjenčali 2013. godine.

Foto: Getty Images – Getty

Nakon što je 2018. rodila drugo dijete, sina Milesa, 34-godišnja Chrissy izjavila je kako želi još jedno dijete. Dodala je kako njezin 41-godišnji suprug uživa u cijelom procesu trudnoće s njom. Noću je drži za trbuh, pjeva nerođenom djetetu i u svakom trenutku želi biti uz nju.

Pjevač je u jednom intervjuu otkrio kako je u svim svojim prijašnjim vezama bio nevjeran. U srednjoj školi i na fakultetu nije bio popularan, no kad mu je krenula karijera i kad je postao poznat, nije mogao odoljeti pažnji koju je dobivao sa svih strana.

Ali kad je upoznao Chrissy, to se promijenilo. Odlučio je zaboraviti na sve druge i posvetiti se izgradnji stabilne veze sa svojom odabranicom. Shvatio je da je čovjek sretniji kad je iskren.




Dvojnica Jennifer Aniston ima život o kakvom je Jennifer uvijek sanjala! Ima nešto što Jen još nema!

Kate Middleton kolabirala! Prije nego što će završiti na infuziji, preklinjala Meghan da je ostavi na miru! Nije htjela!




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.