Goran Čižmešija

ZGODNE PLAVUŠE se prošetale BEZ SRAMA: Biste li imali hrabrosti izaći van U OVOM?

Autor: Iva Hanzen

Plavuše su uvijek atraktivne pa čak i u muškim komadima, uključujući muške kapute. Cijela je kombinacija i lijeve i desne djevojke bila toliko neobična da morate priznati kako sami nikad ne biste skupili dovoljno hrabrosti da ovakvi izađete iz kuće.

 

View this post on Instagram

 

Paris Street style by Goran Cizmesija / Style Seconds #paris #street #style #fashion #streetstyle #streetfashion #pfw #gorancizmesija #GalaxyS9plus #withGalaxy Sadržaj sponzorira Samsung

A post shared by STYLE SECONDS Goran Cizmesija (@style.seconds) on

Prva ljepotica se odlučila za kombinaciju hlača na bijelo ružičaste pruge i neobične bluze koje je sezala visoko do vrata te je također imala ružičaste detalje, ali u nešto tamnijoj boji. Preko svega je prebacila muški crni kaput kojeg je svezala crvenim remenom kako bi istaknula struk.  Druga se ljepotica se odlučila na nešto smireniji outfit. Bež hlače je kombinirala s bež kaputom, a ispod kaputa je obukla sivu vestu te je look zaokružila šeširom.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.