Žene, ovo morate probati: Manikura s preslikom novinskog papira (VIDEO)

Autor: T. Pšenko

Na vašem će noktu ostati preslika novinskoga teksta na koju možete nanijeti još jedan premaz prozirnoga laka i uživati u svojoj kućno odrađenoj manikuri.

Bez obzira na to puštate li nokte ili ne, a želite da izgledaju lijepo, ova će vas tehnika iznenaditi. Danas djevojke troše mnogo novca na razne manikure, a posebne tehnike mogu isprobati i kod kuće – uz malo truda i bez mnogo novca. 

Za ovaj zanimljiv način manikure potreban vam je proziran lak za nokte, sivi lak, alkohol i novinski papir. 

Na nokat prvo nanesite prozirni lak kao podlogu, a zatim nalakirajte sivi lak (po mogućnosti svjetliji). Pričekajte da se lak osuši pa u posudicu ulijte malo alkohola te u njega namočite prst na pet sekundi. Uzmite potom komadić novinskog papira, stavite ga na nokat i držite oko 15 sekundi. Na vašem će noktu ostati preslika novinskoga teksta na koju možete nanijeti još jedan premaz prozirnoga laka i uživati u svojoj kućno odrađenoj manikuri.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.