Žene, ovaj trik će vas oduševiti: Slomljeni nokat sredite vrećicom čaja! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Za ovo super brzo i jeftino rješenje potrebni su vam vrećica čaja i potrepštine iz nesesera.

Lijepo ste oblikovale nokte, nalakirale ih i onda je jedan pukao? Sigurno se većina ženskog roda susrela s ovom frustrirajućom situacijom. No, iako puknuti nokat možete nalakirati i ‘spasiti’ situaciju donosimo vam jedno brzo rješenje za ovaj problem. Za ovo super brzo i jeftino rješenje potrebni su vam vrećica čaja i potrepštine iz nesesera.

Potrebno

– vrećica čaja
– ljepilo za nokte
– rašpica
– pinceta
– škarice
– lak

Procedura

1. Nakon što ste izrezale vrećicu čaja iz nje izbacite čaj. Izmjerite koliko je potrebno vrećice za vaš cijeli nokat. Odrežite komadić u obliku svog nokta.

2. Imajte na umu kako nokat mora biti bez laka. Uklonite sve ostatke laka za nokte, masnoće od kreme za ruke ili prljavštinu. Osušite ruke posle čišćenja.

3. Nanesite ljepilo za nokte preko cijele površine nokta, a posebno na dio koji je pukao.
4. Uhvatite odrezani dio vrećice čaja pincetom i položite ga preko ljepila na nokat. Papir prilagodite svome noktu. 

5. Nanesite još jedan sloj ljepila za nokte na komadić vrećice od čaja koji ste prethodno zaljepile za nokat. Pričekajte da se dobro osuši.




6. Kako bi odsjekle višak vrećice iskoristite škare. Rašpicom uklonite višak ljepila, no pazite da ne oštetite papir!
7. Premažite nokat baznim lakom. 

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.