FOTO: Instagram

Žanamari zablistala u elegantnoj crnoj haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte

Autor: Dnevno

Pjevačica Žanamari Perčić rado sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije, a posljednja u nizu koju je objavila ponovo je izazvala salvu komentara. Naime, Žanamari posljednjih tjedna često objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima ili pak u sportskom outfitu, no ovog je puta svoje pratitelje oduševila fotografijom na kojoj pozira u elegantnoj crnoj haljini, koja ističe njezin dekolte.

Jednostavna haljina začinjena posebnim detaljima – volanima na rukavima – pristaje joj kao salivena, a za njezino su je izdanje pohvalili brojni pratitelji, kojima se ova elegancija izgleda jako sviđa.




Pjevačica se nedavno pohvalila što je sve napravila u izolaciji, a između ostalog, napravila je i novu pjesmu pod nazivom “Apokalipsa”, a snimila je i spot za istu.

(18+) NAJZGODNIJA BAKA INSTAGRAMA ŠOKIRA POJAVOM! Koliko biste joj dali… godina?




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.