Instagram

Žanamari otkrila kako topi kilograme i bez teretane! Ovo bismo svi mogli isprobati!

Autor: Iva Hanzen

Iako redovito ide u teretanu, i Žanamari Lalić Perčić zna da je najbolji trening onaj u kojem i ne znaš da vježbaš. Tako je na svom Instagram Storyju otkrila da odlazi na planinarenje, a ovo nas je priznanje podsjetilo da se kilogrami mogu topiti i na zabavnije načine od mukotrpnog znojenja u dvorani za vježbanje. Planiranje je tako odlično za sve one koji žele doći do vitke, ali i zdrave linije, a da se pritom ne muče puno.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram

Treba istaknuti nekoliko stvari o planinarenju. Kao prvo, ova aktivnost pokreće velik broj mišića, pogotovo one u donjem dijelu tijela, a svi znamo da je taj dio svima kritičan i kao drugo, kombinira više komponenta vježbanja odjednom. K tome je odlično ne samo za gubljenje suvišnih kilograma već i za zdravlje kardiovaskularnog sustava, a o tome da ćete se tijekom ove aktivnosti opustiti i psihički da i ne govorimo. Što se pak tiče kalorija koje gubimo planinarenjem, iznenadit će vas da se ovim tipom tjelovježbe može izgubiti od 300 do preko 900 kalorija, ovisno o intenzitetu uspona.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.