PRiredba za Cro A Porter

Zakleti minimalist predstavlja ‘Deep blue (s)’ na Cro A Porteru

Autor: dnevno.hr

Transformabilnost pojedinih elemenata čine kolekciju Tomislava Bahorića multifunkcionalnom, a vodeći 'komad' kolekcije je kao i dosad sako, nosiv sa dvije strane, te kombinezon interpretiran na potpuno novi način.

Tomislav Bahorić zakleti minimalist i zaljubljenik u crno i avangardu, radi odmak u smislu boje, pa predstavlja svoju kolekciju Deep blue (s) dvojakog naziva koja igrom rijeci predstavlja boju, ali i stanje duha. Početna ideja je radnička mandura reinterpretirana na avangardan način, te kombinezon koji stvara pravu modnu bajku. Plava boja kao cjelovit motiv te različite strukture tkanina čine savršenu skladnu cjelinu, a cool izgled kolekcije postignut je skinny izgledom u donjim, te volumenom u gornjim dijelovima.

Vodeći ‘komad’ kolekcije je kao i dosad sako, koji je nosiv sa dvije strane, te kombinezon interpretiran na potpuno novi način. Transformabilnost pojedinih elemenata čine kolekciju multifunkcionalnom. Jasno naglašena muška forma istražuje i androgenost u odijevanju ne negirajući pritom osnovne muške elemente. Od materijala prisutni su: pamuk sa elastinom, organdi, te malo kože.

Glavnu ulogu u kampanji Tomislav Bahorić dodijelio je glumcu Mislavu Čavajdi poznatom po svome osebujnom i individualnom modnom izražaju.

Revija Tomislav Bahorić na rasporedu je prvog dana Cro A Portera, 21. ožujka 2012. u Kući za ljude i umjetnost LAUBA.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.