Instagram

VRUĆE! Sonja Kovač nam poslala seksi razglednicu s Bahama: Kako je ZGODNA u ovoj SEKSI haljinici!

Autor: Iva Hanzen

‘Just one flower is enough when you have a perfect dress for tropical island! (Samo jedan cvijet je dovoljan kada imaš savršenu haljinu za tropski otok)’, napisala je Sonja Kovač pored fotografije kojom nam trlja sol na ranu. Dok se mi ovdje srzavamo, ona se sunča i kupa na Bahamima, a naravno njezin odmor osim toga uključuje i ispijanje kavica, odlazak u restorane i šetnje po ovako divnim lokacijama. Moramo priznati, baš joj zavidimo.

 

View this post on Instagram

 

Just one flower is enough when you have a perfect dress for tropical island! ???? @majorelle_collection by @revolve #revolvearoundtheworld #bahamas Sponsored

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

No, ono čime nas je također oduševila je plava romantična haljinica koja nas je osvojila s tri detalja, konkretno s dosjetljivim prorezom na trbuhu, golim leđima koji su glavni ženski adut zavođenja i činjenicom da je bila ekstrakratka, a svi padamo na ekstrakratke haljinice jer realno ništa nije tako seksi kao minjak bilo koje vrste. Baš si zgodna Sonja. Da bar možemo uživati s tobom.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.