VIDEO: Rafaela Franić novi je hrvatski top model

Autor: D.Ko.

Pobjednica showa potpisati će ugovor s modnom agencijom Women iz Milana, ugovor s agencijom Talia Models za domaće tržište, te će krasiti naslovnicu domaćeg izdanja magazina Elle.

Rafaela Franić pobjednica je druge sezone emisije ‘Hrvatski top model’ u organizaciji RTL-a i pod voditeljskom palicom Vanje Rupene, a naslovnicu hrvatskog izdanja modnog časopisa Elle osvojila je u finalu showa gdje je bila bolja od Nikoline Jurković i Andreje Katkić.

Nakon što je profesionalno odradila svoje posljednje fotografiranje u živo pred publikom u studiju 4 Jadran filma, Rafaela je zasluženo postala novi top model, a suze radosnice nije mogla suspregnuti nakon što je u dramatičnoj završnici Vanja Rupena napokon otkrila čije se lice skriva na zatamnjenoj naslovnici hrvatskog Ellea.

Kao pobjednica showa i miljenica žirija u sastavu Vanje Rupene, Tihane Harapin Zalepugin i Saše Joke, Rafaela će osim spomenute naslovnice potpisati i ekskluzivni ugovor s modnom agencijom Women Management International iz Milana, ugovor s agencijom Talia Models za domaće tržište, te će postati zaštitno lice modnog portala Style Fashion Community.

Iako su se i Andreja Katkić i Nikolina Jurković, odlično snašle na modnoj pisti dugoj 23 metra, te vrlo profesionalno odradile modni izazov, žiri je pazio na svaku sitnicu i na kraju su presudile nijanse.

POGLEDAJTE VIDEO:




Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.