VIDEO: Ovakav šlamperaj na modnoj pisti nije odavno viđen

Autor: P.R.

Iako je pokušala 'uhvatiti ritam', Pauline Hoarau je naposljetku trebala pomoć kolegica kako bi završila svoj izlazak. Srećom je modelima ne težima od 50-ak kilograma, ako i toliko, prilično lako 'manevrirati'.

Anthony Vaccarello kao zvijezda modne industrije potpuno je zabljesnuo otkako se Gwyneth Paltrow pojavila u jednoj od njegovih haljina na naslovnici Harper’s Bazaara. Ipak, dok popularnost modnog dizajnera sve više raste, jedan od njegovih modela na pisti na reviji Paris Fashion Weeka održanoj u srijedu strmoglavo je padala, piše Daily Mail.

Radi se o modelu Pauline Hoarau koja se nekoliko puta spotaknula na posljednjem izlasku manekenki i tako iz sasvim krivog razloga svu pažnju privukla na Vaccarellijevu kolekciju.

Izgleda da su štikle Giuseppe Zanotti izazvale jedan od dosad najvećih šlamperaja pod reflektorima na prestižnoj manifestaciji mode, glamura i savršenstva.

Ne uspijevajući ‘uhvatiti ritam’ manekenka je naposljetku trebala pomoć svojih kolegica kako bi završila svoj izlazak. Srećom je modelima ne težima od 50-tak kilograma, ako i toliko, prilično lako ‘manevrirati’.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.