EFF

VIDEO: Futurizam i moda na Prokurativama

Autor: dnevno.hr

Europe Future Fashion, koji će se od 4. do 6. lipnja održati u Splitu, prvi je međunarodni tjedan mode u Jugoistočnoj Europi, te je u skladu s tim postao i član World Fashion Week Associationa.

Europe Future Fashion, koji će se od 4. do 6. lipnja održati u Splitu, prvi je međunarodni tjedan mode u Jugoistočnoj Europi, te je u skladu s tim postao i član World Fashion Week Associationa.

U tri dana trajanja tjedna mode na Prokurativama će se tijekom dana održavati probe i prezentacije dizajnera, vizažista i modela, a navečer će se manifestacija prenositi na video zidu koji će biti postavljen na Rivi. Tko neće biti u prilici posjetiti Split ovih dana, moći će festival, kao i grad gledati na snimci World Fashion Channela, koji će kao glavni medijski partner prenositi događaj.

Ovogodišnji partner je Francuska

Organizator Europe Future Fashiona je Alen Kekić, dizajner modne kuće Alen K. i agencije Song. Ideja je nastala kao odgovor na slične manifestacije koje se održavaju u svim svjetskim gradovima, a želja je da se svake godine u Splitu predstavi jedna europska zemlja s kojom bi se razvila modna suradnja, a ove je godine partner Francuska koja će predstaviti pariškog dizajnera Davida Priola.

Ostali dizajneri koji će u Splitu predstaviti svoje kolekcije su Božena Martinćević, Alen K, Omniamei, Marija Marukić, Rosy Garbo, Jasmina Bosković, JAJE, Lidija Jovanović, Karaka design, Ellene Liceli, Vasilije Kovačev, Ana Rajčević, David Priol, Elena Burenina, Jatin varma, Rococo, AneMarie O, Claudia Castrase, Galic Design, Marta Buzolić featured live with Natalie Peris, Marko Mitanovski i Addy van den Krommenacker.

Uz revije će biti održane i radionice, umjetničke izložbe, te after partyji u najpoznatijim splitskim klubovima.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.