VIDEO/FOTO: Je li vam zapela za oko tigrica Chloe Sevigny?

Autor: P.R.

Ljepotica zamamnih oblina obnažila je grudi noseći samo tajice leopardovog uzorka, a nama se učinilo da uz samouvjereni pogled, senzualni govor tijela i neobuzdane kovrče u pozadini možemo čuti i 'mijaaaugrrr'.

Chloe Sevigny, američka glumica, modna dizajnerica i bivši model postala je miljenica javnosti sredinom devedesetih naročito zapažena po svom individualnom i često hvaljenom stilu odijevanja. Carica modne scene, kako su je zvali u prethodnom desetljeću, u filmskom svijetu je debitirala glavnom ulogom u kontroverznom filmu Larryja Clarka ‘Kids’ 1995., no sve do 1999. kada je glumila u filmu ‘Boys don’t cry’ nije pobrala značajnije kritike i prepoznatljivost. Upravo je tim filmom zaradila nominacije za brojne nagrade uključujući i nominaciju za Akademiju u kategoriji najbolje sporedne ženske uloge. Zapažene uloge ostvarila je u preko 25 filmova, a mogli smo je vidjeti u Dogevillu i Broken Flowersu uz Billa Murraya.

Iako ne poznajemo Chloe (barem koliko bismo željeli), možemo zaključiti da je prava tigrica. Čini nam se da uz samouvjereni pogled, senzualni govor tijela i neobuzdane kovrče u pozadini možemo čuti i ‘mijaaaugrrr’.

Upoznajte Cloe u ulozi Dot u filmu Gummo na kojem je surađivala i kao dizajnerica kostima.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.