Uniko Lounge Bar predstavlja modne novitete

Autor: dnevno.hr

Modne novitete koje će predstaviti Uniko Fashion Night, nosit će poznate hrvatske manekenke Antea Kodžoman, Anita Dujić, Vedrana Linardić, Lorena Kovač, Lidija Lešić i Tanja Miljuš.

Uniko Lounge Bar ove subote poziva na modnu reviju MelRose Storea koja će se održati u Hypo Centru, Slavonska Avenija 6 Zagreb, s početkom u 21 sat. Tom prilikom Uniko Fashion Night predstavit će nove brandove koji su dostupni i u Hrvatskoj: True Religion, Amor & Psyche, Closed, Oakwood i Budha to Budha.

Modna marka Closed poznata je po tome što je njihove traperice nosila Sara Jessica Parker u serijalu Seks i Grad, dok je True Religion tvrtka koju je 2002. godine u Los Angelesu osnovao bračni par Jeffrey i Kim Lubell, a od tada je omiljeni jeans brand u Hollywoodu.

Marka Amor&Psyche također se može pohvaliti poznatom obožavateljicom iz svijeta mode, Heidi Klum.

Posjetitelji će se također moći upoznati s markom Buddha to Buddha koju čini specijalni dizajnerski nakit od srebra i kože, pa ne čudi što je upravo ova marka najnoviji trend u Londonu, Milanu i Berlinu. Marka Oakwood također koristi kožu i to onu koja je ekološki proizvedena u Francuskoj.

Modne novitete nosit će naše najpoznatije manekenke poput Antee Kodžoman, Anite Dujić, Vedrane Linardić, Lorene Kovač, Lidije Lešić i Tanje Miljuš, a svoju nazočnost potvrdili su i brojni hrvatski celebrityi, najpoznatiji stilisti i fotografi (Neven Ciganović, Ivica Skoko, Petra Maroja, Andrea Ćupor, Emilija Bunjac i drugi).

Uz zalogaj dobrodošlice, preko 80 vrsta kuhanih vina i odličnog dj-a, Uniko Lounge Bar obećava odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Novouređeni lounge bar ‘Uniko je spoj luksuznog, modernog ali tradicionalnog interijera. Nalazi se na atraktivnoj, svima pristupačnoj lokaciji u Hypo Centru na Slavonskoj Aveniji br 6.







Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.