Tko će dizajnirati vjenčanicu za Kate Middleton?

Autor: P.R.

Svjetski mediji bave se nagađenjem kojem će dizajneru pripasti čast kreirati vjenčanicu za Kate Middleston. Na vrhu ljestvice su dizajnerice Amanda Wakeley, Daniella Halayel i Bruce Oldfield.


Amanda Wakeley

Nakon što je princ William objavio da će oženiti svoju dugogodišnju djevojku Kate Middleton, javnost može odhanuti i pozabaviti se sitnim pikanterijama vezanim uz vjenčanje, poput pitanja tko će dizajnirati vjenčanicu godine, a možda i desetljeća.

Nagađanja o novoj kraljevskoj bračnoj zajednici već su počela, mediji se čak bave i pitanjem za koliko će Kate i William obogatiti britansko gospodarstvo, ali sada na red dolazi nešto što će posebno zaintrigirati žensku populaciju.

Dakle, u pretpostavkama tko će Middleton skrojiti opravu za njen najvažniji dan u životu, svjetski mediji poput Vougea naglašavaju kako će se buduća mlada vjerojatno odlučiti za britanskog dizajnera koji preferiraju tradicionalan stil, jednostavnih i čistih linija bez ekstravagantnih modnih izleta.

U tom slučaju McQueen i Westwood ispadaju s popisa, a najočiglednije šanse web stranica Paddy Powder, koja je čak otvorila klađenje za ime dizajnera koji će napraviti vjenčanicu ‘Royal Wedding Dress Designer Betting’, daje najprije Amandi Wakeley i Danielli Halayel, zatim Elizabeth Emanueli koji je dizajnirala haljinu za Lady D, a šanse daju i Vivienne Westwood.

Amanda Wakeley, britanska dizajnerica koju je obožavala Princeza Diana, poznata je po seksi i glamuroznim kreacijama čistih linija.




Bruce Oldfield

Bruce Oldfield dizajner je koji ima već iskustva u odijevanju članova kraljevskih obitelji uključujući i jordansku kraljicu i Lady D.

Za britanski Vouge dizajner izjavio kako smatra da Middleton ima prekrasnu figuru i da bi izgledala prelijepo i u vreći, stoga bi mu bila velika čast dizajnirati haljinu za tako važan događaj. Dodao je da bi se u tom ‘zadatku’ rukovodio njenim elgantnim i profinjenim stilom koji je istodobno moderan i svjež te napravio jednostavnu kreaciju s detaljima koji bi dali do znanja da je riječ o važnoj prigodi, ali opet ne bi ugrozili jednostavnost haljine.

Daniella Halayel poznata je britanska dizajnerica ujedno i vlasnica londonske linije Issa čija je i Middleton velika obožavateljica i koju nosi godinama. Iako je poznata po upotrebi jakih boja u kreacijama haljina koje prate tijelo, bliski izvori kažu da dizajnerica nikako nije isključena iz utrke. Iz odnosa za javnošću za Issu javljaju da zasada ne mogu ništa komentirati i da još ništa nije odlučeno.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.