Instagram

Tajna ljepote Angeline Jolie je napokon otkrivena: Ovaj tretman koriste i brojne slavne Hrvatice

Autor: Iva Hanzen

Botox i dermalni fileri koji sprečavaju i liječe bore na licu te korigiraju atrofije lica dugo si bili glavni saveznici slavnih dama kada je riječ o ljepoti i produžavanju mladolikog izgleda. Ipak, kako se u estetskoj medicini  zadnjih nekoliko godina pokušava na što prirodniji način zaustaviti proces starenja, slavne su dame, kako strane, tako i one naše sve više pobornice tretmana koji uključuje njihovu krvnu plazmu – pravi hit među tretmanima pomlađivanja koje ide još korak dalje u pomlađivanju.

 

View this post on Instagram

 

Moćno, a savršeno prirodno podmlađivanje svih struktura kože, PRP, tretman koji regenerativne supstance dobija iz vaše krvi i vraća ih vašoj koži. Koktel koji je prirodno prilagođen baš vama, podmlađuje: lice, vrat dekolte, ruke, kosa, telo (strije, celulit) -Nadoknaditi izgubljeni volumen -Ublažiti fine linije i bore -Poboljšati tonus i jedrinu -Popraviti teksturu kože -Smanjuje se intenzitet pigmentacija (fleka) -Dobija se ujednačeniji i blistaviji ten -Trajnost: rezultati su dugotrajni i vremenom postaju vidljiviji Broj tretmana: od 1 do 3 tretmana godišnje. Tel: 011 245 62 59 www.LaDerma.rs #PRP #plazmatretman #tretmanplazmom #LaDermaBeograd #DrBiljanaDjurdjevic  #antiage #antiaging #aesheticmedicine #cosmeticdermatology #aesheticdermatology #dermatology #cosmetictreatment #facial #beautytreatment #cosmetology #beautyexpert #skincare

A post shared by Dr Biljana Djurdjevic (@laderma_beograd) on

Ovaj tretman već dugo koristi najveća svjetska ljepotica Angelina Jolie, a za njenim su se primjerima povele Kim Kardashian i Victoria Beckham, ako govorimo o stranim zvijezdama te Iva Jerković i Danijela Martinović, kao i brojne druge Hrvatice, ako govorimo o našim slavnim ljepoticama.




 

View this post on Instagram

 

What’s your favorite movie starring Angelina?




A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Svjetski trendovi i dalje nam poručuju da se botox drži visoko na listi estetskih tretmana, a iza botoxa slijede fileri, a onda tretmani liposukcije. Pritom je zanimljivo da novija istraživanja pokazuju kako je botox iznimno dobar u borbi protiv migrena i depresije, a o uštrcavanju botoxa u područje pazuha, kako bi se smanjilo znojenje, već je suvišno govoriti. No, tu dolazi do velikog zaokreta u cijeloj priči – botox i fileri ne mogu sami po sebi učiniti sve. Koliko god podižu volumen i zatežu mišiće, ne čine dovoljno za kožu. Upravo je krvna plazma trenutno najbolji način za to. Naime, ne možemo samo zatezati kožu, moramo vratiti tu kožu u prošlost i obnoviti ju.

Inače, riječ je o vrlo jednostavnom postupku. Od vaše krvi posebnom centrifugom radi se ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već deset minuta nakon vađenja krvi, injektira u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su tri tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se  doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože. Zanimljivo je i da se osim pomlađivanja, ovaj tretman koristi i u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijim sportašima koji koriste ovaj tretman za ozljede  su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

Stoga, slobodno možemo reći kako pomlađivanje plazmom predstavlja potpuno otkriće među ovim ovim vidom estetskih zahvata jer je potpuno neinvazivan tretman te mu je osnovni smisao vratiti lice u ono stanje kakvo je nekad bilo, a da se pritom ne koristi skalpel. Osim što se samo lice vizualno pomlađuje, u isto vrijeme se koža njeguje, vraća joj se stari sjaj, ali se liječe i sitne ranice te ožiljci poput onih od akni.

 

View this post on Instagram

 

VAMPRSKI FEJSLIFTING – PRP tretman krvnom plazmom Koža postaje glatka, elastična i zategnuta a bore se smanjuju. Dakle, onaj potencijal koji nose vaši trombociti kroz krvne sudove sad postaje dostupan i vašoj koži samo u daleko većoj koncentaciji. Lepota ovog tretmana je u tome što se koristi sopstvena krv pacijenta, čime su izbegnute alergijske reakcije. Nema stranih ni sintetičkih materija čime su neželjeni efekti svedeni na najmanju moguću meru. Tretman se preporučuje osobama koje imaju opuštenu kožu sa plićim ili dubljim borama. Kod starijih osoba, PRP metodom se može odložiti fejslifting. Kod mlađih osoba PRP se preporučuje za smanjenje ožiljaka od akni.Jedina vidljiva neprijatnost posle tretmana je neznatno crvenilo u predelu regije koja je tretirana Rezultat PRP tretmana je mekana, sjajna, podmlađena koža, koja čitavoj individui daje osvežen i odmoran izgled. #krusevac #prpkrusevac #tretmanplazmom

A post shared by FrizerskoKozmetičkiStudio Cool (@fks_cool) on

U Hollywoodu smo nažalost imali prilike vidjeti mnogo loših rezultata raznim tretmana kojima su se podvrgavale poznate zvijezde, no za razliku od primjerice Nicole Kidman koja je očigledno pretjerala  sa suvišnim tretmanima lica, Angelina Jolie koja je jedna od brojnih ljubiteljica tretmana plazmom je primjer dobro odrađenog estetskog postupka. Naime, Angelinino lice je pravi primjer takozvanog ‘no trace’ lica, dakle lica koje je očigledno podvrgnuto nekim tretmanima, ali koje i dalje izgleda iznimno prirodno.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.