Foto: Instagram

Svi su ostali zapanjeni ljepotom Nine Badrić u OVOJ haljini premda se bori sa značajnim dobitkom na težini

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić se za potrebe večernjeg eventa, organiziranog od strane srpskog Hello Magazina, odlučila na bijelo izdanje kojim je plijenila toliku pozornost da su se brojni muškarci poželjeli fotografirati s njom.  Riječ je o bijeloj asimetričnoj haljini na jedno rame, naglašenoj bogatim volanima, a ovu je raskošnu kreaciju zaokružila minijaturnom srebrnom torbicom. Točka na ‘i’ bio je crveni lak za nokte koji savršeno naglasi svaku večernju priliku, a žao nam je što malo crvene boje nije završilo na usnama pjevačice jer bi crveni ruž u ovoj situaciji bio pravi pogodak.

Instagram
Instagram

Doduše, premda Nina stvarno izgleda očaravajuće, nismo mogli ne primijetiti značajan dobitak na težini koji je pjevačica ostvarila. No, ovo ni najmanje nije zasmetalo obožavatelje pjevačice. Dapače, svi su bili osupnuti njezinom ljepotom pa su joj pisali zadivljene komentare ispod fotografije ovog looka poput: ‘Diva naša’, ‘Divna DIVA’, ‘Prelepa Nina, uvek i zauvek❤taj stil,ta elegancija❤taj divni osmeh❤DAMA’, ‘Ljepotica Zagreba’, ‘Kod nas u Lici bi rekli „zena ipo“ ❤’, ‘Prava dama,  svaka čast’, ‘Extra žena❤❤’, ‘Boginja uvijek i zauvijek’, ‘Prekrasna si ovako u bijelom, pravi anđeo’ i ‘Neke haljine ne pasu svakome..ali Vi ovu ekstavagantnu nosite kao da je najobicniju..a to samo potvrduje da sve vise sazrijevate u odlukama sto “da” isto kao i sto “ne” ! Svaka promjena je dobrodosla..a posebno ona u kojoj Vas vidimo u najljepsem stilingu !’.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.