Instagram

Straga joj se nazirala guza, a naprijed ‘privatni dijelovi’: Maja Šuput u seksi haljini zapalila Zadar

Autor: Iva Hanzen

Atmosfera na koncertu Maje Šuput u Zadru povodom Uskrsa je bila uzavrela, kako zbog Majine energije na pozornici, tako i zbog njezine vizualne pojave. Naime, pjevačica je za ovu prigodu odabrala zavodljivu narančastu haljinu koja se intenzivno presijavala, budući da je bila posuta šljokicama, a pozornost nije privlačila samo svojim materijalom, već i dužinom. Naime, bila je toliko kratka da se Maji straga nazirala guza, a naprijed ‘privatni dijelovi’. K tome je bila otvorena straga sve do stražnjice, no začudo Maja u njoj uopće nije izgledala jeftino, već ju je nosila sa stilom. Look je naravno zaokružila visokim potpeticama iz kojih ne izlazi, dok je za lice odabrala tamniji make up kojem je izrazito sklona u zadnje vrijeme, s obzirom na beuaty trendove koji nalažu da je tamni ruž ‘must’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Zadar let’s go ???

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Fanovi su odlično reagirali na Majinu pojavu pa su je na Instagramu, na kojem je objavila fotografiju ovog looka, obasuli komentarima poput: ‘Zgodna kao uvijek!’,  Toppp’, ‘Očaravajuće’, ‘Dođi mami??❤️’ i ‘Bome neka vatrena haljina..???’.




Screenshot Instagram

 

Screenshot Instagram

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.