Stavila je ljepilo na nos, a rezultat je oduševio mnoge žene! (VIDEO)

Autor: I. B.

U svijetu ljepote nije neobično naletjeti na - neobičan trik. Upravo takav je i ovaj koji uključuje obično, školsko ljepilo. Sve što vam treba je malo ljepila i drveni štapić, a rezultat koji ostaje na koži oduševit će svaku ženu.

Eksperimentiranje s čišćenjem lica dovelo je i do ovog otkrića. Uz malo školskog ljepila možete se riješiti mitesera. Djevojka koja je trik isprobala sve je i snimila. Uzela je školsko ljepilo, netoksično i lako perivo, te ga u tankom sloju nanijela na nos. Pustila je da se ljepilo osuši pet minuta pa ga skninula. Koža je ostala čista i glatka!

Prije nego što isprobate ovaj trik, malo ljepila nanesite na kožu (unutarnja strana podlaktice) kako biste provjerili imate li kakvu alergijsku reakaciju.

Autor:I. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.