Instagram

SKANDALOZNO!Maja Šuput se OVAKO obukla za dječju zabavu? Pa grudi su joj skroz ispale iz haljine!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput je u Avenue Mallu u Zagrebu promovirala svoj novi album i to onaj dječje glazbe. Međutim, za potrebe nastupa se obukla nimalo sukladno prilici. Naime, odlučila se na šljokičastu haljinu bez grudnjaka koju dobro možete pregledati ako prstom pomičete u desno na Instagram objavi niže, a ispod možete vidjeti i video s događaja.

 

View this post on Instagram

 

Najsretnija na svijetu jer smo promovirali najvecu glazbenu poslasticu za klince ????????#stojetoljubav

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 




View this post on Instagram

 

Kakvo ludilo danas na promociji mog novog djecjeg albuma STO JE TO LJUBAV ???? Hvala svima, jedva cekam da svi cujete pjesme a prvu vam pustam vec sutra ??? Ono sto je pravo iznenadjenje je video koji ide uz naslovnu pjesmu zato ostanite uz nas ???

A post shared by majasuput (@majasuput) on




Maja jest izgledala senzacionalno, no ovakav bismo outfit ipak radije vidjeli na nekoj svadbi ili bilo kojoj drugoj gaži, ali ne na zabavi za djecu.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.