Instagram

SKANDALOZNO: Maja Šuput nikad ne bi trebala oprostiti Marku Grubniću ovakvu izdaju!

Autor: Iva Hanzen

Kada je počela sa snimanjima za novu sezonu ‘Supertalenta’ Maja Šuput bi nas stvarno svaki put iznova opčinila svojim outfitima. Za razliku od prethodne sezone, na početku ove je birala seksi haljine, zavodljivog dizajna koje su bile pravo osvježenje nakon kičastih izdanja koja su obilježila baš sve emisije prošle sezone ‘Supertalenta’.

I taman kada smo pomislili da će se pjevačica napokon početi normalno oblačiti, uvjerila nas je da će zauvijek ostati vjerna svom očajnom smislu za odijevanje, koji priznajemo nekad čak i može biti donekle simpatičan, ali najčešće nije. Ili je to možda krivnja Marka Grubnića, koji ju oblači, ali o tome bi njih dvoje trebali popričati. Nije niti prijateljski, niti profesionalno da kraljicu estrade oblači u izdanja poput onog sa zadnjeg snimanja ‘Supertalenta’. Naime, obukao ju je u bijelu haljinu prenaglašenih rukava čiji je kič moment još više naglasio tijarom.

 

View this post on Instagram

 

Last look in a mirror and ready for @supertalenthr No6 ?

A post shared by majasuput (@majasuput) on




 

View this post on Instagram

 

Judge @supertalenthr




A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iz nekog razloga Maja je bila iznimno ponosna na ovaj look pa je sve pripreme pomno snimala putem svog Insta Storyja. Pritom je bila toliko uživljena u samu sebe da nije samo snimila brojne Storyje, već je i snimala samu sebe i gledala se u mobitel poput princeze, dok su drugi snimali kako ju visažist šminka.

Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story

Inače, oko Maje je radio cijeli tim stručnjaka, koji su je uredili doslovno od glave do pete, a uz sav make up koji su joj nanijeli, još su joj dodatno kistom nanosili sloj bronzera koji je ovo kičasto izdanje učinio još ‘jeftinijim’.

Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.