Instagram

Severina ovakva izašla iz kuće? Ovo je dokaz da je izgubila sve konce! Žanamari puno bolje nosi sličan outfit!

Autor: Iva Hanzen

Iako nas Žanamari voli zavesti bujnim dekolteom i pripijenim haljinama, ovaj se put odlučila na nešto potpuno drugačije. Odabrala je žuti komplet, sastavljen od hlačica visokog struka i crop top majice s dugim rukavima. Ovim je izborom ujedno pokazala da ozbiljno prati trendove jer su neonske i općenito kričave nijanse sada pravi hit. Look je zaokružila tenisicama, iako bismo lako mogli zamisliti i cipele na visoku petu u ovoj kombinaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Bad mood is temporary. Sunsets are forever.

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kako si popraviti dan? Nabaci malo make up-a, najudobniji #outfit koji imaš u ormaru (po mogućnosti neon žuti!) i naslađu torbicu koju posjeduješ… ? Moja se zove ‘Melon’ iz nove kolekcije @mylovelybag_official ? #bagaddict

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)




Sličnu kombinaciju je nedavno odabrala i Severina, premda ju je ona lošije nosila od Žanamari. Seve je pak svoj look zaokružila salonkama i najlonkama do koljena i premda nas je očarala boja njezinog outfita, kao i činjenica je odlično kombinirala elegantan komplet i običan komad kao što je majica kratkih rukava, ne možemo joj oprostiti ove najlonke koje su u svakom slučaju bile previše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sinoc mi je srce bilo prepuno ljubavi i topline❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #newalbum #halo #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.