Instagram

Sestra Kim Kardashian došla polugola, Julia Roberts bila najljepša, a pozornost je plijenio i muškarac u haljini

Autor: Iva Hanzen

Održana je još jedna dodjela nagrada Oscar, a sasvim očekivano mnoge su slavne ljepotice na crvenom tepihu plijenile pozornost kreacijama koje su odjenule specijalno za ovu prigodu. Ženstvenosti i zavodljivosti nije nedostajalo kako na crvenom tepihu, tako i na tradicionalom partyju modnog magazina Vanity Fair koji se uvijek održava nakon dodjele spomenutih nagrada. Od svih slavnih dama, svojom su se ljepotom posebno iskazale Julia Roberts, Lady Gaga i polusestra Kim KardashianKendall Jenner. Tko je još plijenio poglede svojom pojavom saznajte u nastavku.

Julia Roberts odabrala je jednostavnu ružičastu haljinu na jedno rame koja se u ženstvenim slapovima materijala spuštala sve do poda. Look je zaokružila decentnim nakitom, a ova dva jednostavna, a opet magična odjevna predmeta – minimalistička haljina i sofisticirane naušnice osigurale su joj titulu najbolje odjevene na ovogodišnjim Oscarima.

 

View this post on Instagram

 

Na linku u opisu profila pogledajte sve dobitnike nagrade Oscar. Koliko je lijepa Julia Roberts u ovoj pink haljini? ? #oscars #oscarwinners #burohr #juliaroberts #icon

A post shared by BURO. Hrvatska (@buro247hr) on




Veliku pozornost plijenila je i kreacija u kojoj se pojavila Kendall Jenner. Ona je odabrala haljinu koja je u potpunosti otkrivala noge, a imala je i izrazito dubok dekolte, kao i veliki prorez na leđima. Senzualno do kraja.

 

View this post on Instagram

 




#KendallJenner llegando a la fiesta de Vanity Fair #Oscars ?

A post shared by KETODA / NEXT (@ketodanext) on

Lady Gaga odijenula je crnu balsku haljinu u kojoj je izgleda ne samo poput prave dobitnice, nego i princeze. Dugo ju nismo vidjeli ovako elegantnu, a ovim je modnim izborom pokazala da nije kraljica trasha, već da ipak posjeduje osjećaj za modu.

 

View this post on Instagram

 

Sometimes you just need to believe in your dreams #Oscars2019

A post shared by Lady Gaga Explore (@ladygagaexplore) on

Pozornost je plijenio i glazbenik Billy Porter koji se na dodjeli ovih prestižnih nagrada pojavio u kombinaciji smokinga i balske haljine. Mnogi će imati što za reći na ovaj modni izbor, ali znate kako kažu: O ukusima se ne raspravlja.

Jennifer Lopez je riskirala ovom haljinom nalik na kostim morske sirene, ali toliko je seksi da je ipak uspjela izvući najbolje što se dalo od ove kreacije slavnog dizajnera Zuhaira Murada.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.