Instagram

Rihanna savjetuje kako se obući kada izgledamo debelo: Slijedite ovo, izgledat ćete kao seks bomba

Autor: Iva Hanzen

Rihanna je jedna od onih zvijezda koja se ne srami svog tijela u bilo kojoj fazi. Ponosno će izaći van u potkošulji bez grudnjaka ili onoj koja otkriva njen napuhani trbušćić tijekom PMS-a. Isto tako, bez problema će reći kako ima dana kada ne može ući u skinny traperice, no zato ima najbolje savjete kako si pomoći u onim danima kada ne stanemo u svoje najdraže komade jer smo prenapuhane ili što god.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Za potrebe jednog intervjua je čak rekla:  ‘Zapravo uživam u tome što imam promjenjiv tip tijela pa jedan dan mogu ući u bilo što, dok već sljedeći dan ili tjedan trebam nešto oversize’ (u većoj veličini).

‘… ili jednostavno tražim crop top i traperice visokog struka da sakrijem trbuščić’, nadodala je tad u intervjuu koji je dala za časopis The Cut.

please don’t touch my Raf…@calvinklein

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on




Rihana kaže kako pridaje puno pažnje tome što obući kad kopa po ormaru svako jutro.

‘Radim to je mi se tijelo stalno mijenja i svaki dan moram odabrati nešto će mu odgovarati taj dan. Uostalom, ako ste u modi, onda odijevanje shvaćate kao individualnu stvar. Ali, to naravno nije samo pitanje individualnosti nego i tipa tijela, stoga se treba pitati – U kojoj je fazi moje tijelo ovaj tjedan? Je li ovo skinny tjedan? Jesam li možda u svom debelom tjednu? Otkrivam li ovaj tjedan ruke ili noge? Nosim li ovaj tjedan samo oversize (u većoj veličini)?’, objašnjava pjevačica.




#FENTYxPUMA

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna se voli igrati i sa siluetom te naglašavati svoje obline. Kaže kako je jako bitno znati što odgovara kojem tipu tijela, odnosno koja odjeća najbolje izgleda na kojem tipu tijela i onda takva odjeća laska figuri.

thanks. @virgilabloh @off____white

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ako još uzmemo u obzir da se  Riri bacila u dizajnerske vode u zadnje vrijeme, a dizajneri znaju pokoju stvar o tipovima tijela i krojevima, onda stvarno možemo uzeti Rihannine riječi za ozbiljno.

also.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

U biti, Riri ima totalno praktične i logične savjete kada mala bolje razmislimo. Stvarno se ne treba voditi trendovima striktno, nego koristiti trendy komade, ali u isto vrijeme slušati što nam govori naše tijelo.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.