Instagram

Pronašli smo kombinezon u kakvom je Nina Badrić zasjala na koncertu, odličan izbor za izlaske u prosincu

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić je nedavno zasjala na koncertu u eklektičnom kombinezonu koji nas je oduševio. Kao prvo odlično joj je stajao jer je fino istaknuo struk, kao drugo imao je efektan duboki dekolte i kao treće, činjenica je da u njemu nećete ostati nezapaženi jer osim šljokicama, ističe se i bojama u svim nijansama duginog spektra.

 

View this post on Instagram

 

#showmustgoon ??? #zlatnakuna #rekaosi ✋??

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Na popularnom modnom webshopu Topshop našli smo čak tri slična modela koja su odličan izbor za izlaske u prosincu, s obzirom na to da mnoge firme organiziraju božićne domjenke pa ćete morati dobro izgledati na njima, a kako je blagdanska atmosfera ovaj mjesec općenito zaigrana, sigurno će i neki vaši prijatelji organizirati druženja kod kuće, da ne spominjemo da ćete sam Božić slaviti s prijateljima i obitelji, bilo vani, bilo u nečijem domu, a za sve ove prigode treba se lijepo obući.




Topshop

Topshop, 705.62 kn

Ovakav kombinezon odličan je izbor svakako i za Novu godinu, a nište ne može upriličiti takvo slavlje kao jedan ovako intenzivno presijavajuć komad uz koji nećete ostati nezamijećeni. Odlična stvar kod ovog komada je što je toliko intenzivan da ga ne morate zaokružiti niti s nakitom, niti s frizurom, a niti s make upom. Kako sam po sebi upada u oči i doslovno blješti, nakit je suvišan, dok s make upom ne bi trebalo pretjerivati, a sukladno tome i kosu možete jednostavno pustiti u opuštene lokne ili u urednu nisku ili visoku punđu.

Topshop
Topshop

Topshop, 539.59 kn




Doduše, ovaj treći je najskuplji, ali je ujedno i najseksi, no s druge strane i ovaj prethodni od 539,59 kn opet baca na koljena svojim dugim rukavima koji su zavodljivi jednako kao i tanke naramenice koje sve otkrivaju.

Topshop

Topshop, 1037.68 kn

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.