Instagram

Princ William ima jako bitan savjet za svog brata Harryja sada kada mu se rodilo dijete!

Autor: Iva Hanzen

Kada su britanski mediji upitali princa Williama što on i njegova supruga Kate Middleton misle o “pridošlici” njegova brata Harryja i bivše glumice Meghan Markle, William je iskreno odgovorio: “Očito smo presretni, apsolutno presretni i radujemo se što ćemo ih vidjeti za nekoliko dana, kada se stvari malo smire. Jako sam zadovoljan i drago mi je što svom bratu mogu poželjeti dobrodošlicu u društvo neispavanih roditelja”. Pritom je na Instagramu časopisa Marie Claire osvanula duhovita fotografija na kojoj William drži natpis: “Nisam spavao od 2013.”, dok Harry drži natpis: “Cijenim svaki trenutak”. No, nekako sumnjamo da će uz silne dadilje princ Harry provesti mnoge neprospavane noći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Welcome to the “Sleep Deprivation Society” that is parenting, Harry… – #royalbaby #babysussex #princewilliam #princeharry #royalfamily #parentingmemes ?: @purewow

Objavu dijeli Marie Claire UK (@marieclaireuk)

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.