Instagram

Princ Harry doživio živčani slom! Kažu da je majka Meghan Markle kriva! Evo što je učinila!

Autor: Iva Hanzen

Otkako su Meghan Markle i princ Harry šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti, mediji ne prestaju nagađati koji je pravi razlog njihove odluke. Neki tvrde da se par odrekao svojih dužnosti zbog prevelikog pritiska medija i činjenice da kraljica Elizabeta, kao i ostatak britanske aristokracije, ne može smisliti Meghan, no najnovija saznanja ukazuju na to da je sve ‘zakuhala’ Meghanina majka Doria Ragland.

 

View this post on Instagram

 

Meg and mom ? #doriaragland #meghanmarkle #duchessofsussex #redcarpet #redcarpetstyle #meghanmarklefashion #meghanmarklefans #blackdress #blackdress? #blackdresses #1kfollowers #1k #2kfollowers #2k

A post shared by Meghan Markle | fan page (@sussexroyalsquad) on

Britanski tabloidi tako tvrde da Doria ima ‘tih, ali čvrst’, utjecaj na par te da je postala izuzetno bliska s Harryjem, što joj dodatno omogućuje utjecaj na odluke koje Harry donosi. Naime, bivši ju je princ sve više počeo pitati za savjete, a bliska Dorijina prijateljica opisala ju je kao onu koja se nikad ne žali i ne troši previše riječi na objašnjavanje. ‘Ne zanima ju tuđe mišljenje, ljudi vide naušnicu u njezinom nosu i dredove i misle da je kul, ali neka vas to ne zavara – ona je od čelika. Nemojte ju podcjenjivati’, izjavila  je dotična prijateljica ove 63-godišnjakinje.




Britanski mediji također tvrde da je kroz čitav skandal koji je par uzrokovao, Doria bila praktički jedina podrška Meghan i Harryju te ih je nepokolebljivo podržavala u odluci da vode financijski nezavisan život u Kanadi, te je k tome nakon rođenja malenog Archiea provela šest tjedana s Meghan i Harryjem kako bi im pomogla da se priviknu na  roditeljske obaveze. Osim toga, s njima je provela i božićne praznike, a kada ne može biti u njihovoj blizini, redovito se čuju putem telefona.

Zanimljivo je i to da je jedan izvor britanskim tabloidima otkrio sljedeće: ‘Megan je oduvijek u potpunosti vjerovala svojoj majci, no ona je postala oslonac i za Harrya, koji je jako rano ostao bez majke. Doria je veoma topla osoba, sjajna kuharica i vrlo je majčinski nastrojena, ali nije netko tko je žedan pažnje. Harryju upravo njezina diskrecija i tišina znače sve’.

 

View this post on Instagram

 

My favorite mother daughter duo!! #meghanmarkle #duchessofsussex #doriaragland #royalfamily #canada

A post shared by ??????? ?? ?????? (@diary.of.a.duchess) on

Inače, neki tvrde da je za takozvani ‘megzit’ kriva Meghan koja je Harryja doslovno dovela do sloma živaca.’Princ jednostavno više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Archieja sa sobom. Sve te okolnosti su uzele svoj danak i u jednom trenutku je ‘puknuo’ zbog čega je tjednima išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tijekom proteklih božićnih praznika. Meghan je njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti puno sretniji ako se jednostavno odreknu kraljevskih dužnosti i odsele iz Velike Britanije’, tvrdi jedan izvor.

No, ako ovo i jest istina, sada ispada da je Meghan sve ovo učinila zbog huškanja majke Dorie. No, nekako sumnjamo da je Meghan uzrokovala Harryjev slom živaca, ako do istog uopće jest došlo jer se isto tako pisalo da je princ išao kod psihoterapeuta zbog toga što ga je kraljica Elizabeta izludila. U svakom slučaju, ako Harry i jest potražio psihijatrijsku pomoć u ovim teškim trenucima, to uopće ne čudi, niti bi ga se zato trebalo stigmatizirati. K tome, čak ako Doria jest utjecala na njegove i Meghanine odluke, iz priloženog se vidi da je htjela samo dobro.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.