POZNATI HRVATI ODUŠEVLJENI: Nassfeld je za nas definitivno skijaški centar svijeta!

Autor: A.P.

Da je Nassfeld zbilja centar skijaškog svijeta ovih dana uvjerile su se hrvatske zvijezde Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić, a uz njih i mnogobrojni hrvatski i regionalni mediji.

Da je Nassfeld zbilja centar skijaškog svijeta ovih dana uvjerile su se hrvatske zvijezde Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić, a uz njih i mnogobrojni hrvatski i regionalni mediji.

PROLJEĆE JE, A U NJIMA NEMIR #Nassfeld #Ski #Friends #Nes #Falkensteiner #FalkensteinerNassfeld #NesSportswear #Sport #Fun #Happy #Skiing #Lifestyle #Amazing #MiranKurspahic

Fotografija koju objavljuje @ammazzo10

 

Da je Nassfeld zbilja centar skijaškog svijeta ovih dana uvjerile su se hrvatske zvijezde Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić, a uz njih i mnogobrojni hrvatski i regionalni mediji.

Danas smo se druzili sa ljamama ????#Nassfeld #Sky #Friends #Nes #Falkensteiner #FalkensteinerNassfeld #NesSportswear #Sport #Fun #Happy #Skiing #Lifestyle #Amazing




Fotografiju objavljuje dianaviljevac (@dianaviljevac)




Posljednji dan druženja sa hrvatskim medijima bio je itekako uzbudljiv za sve, a posebno za hrvatske ambasadore u Nassfeldu. Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić trećeg su dana isprobali kako je to šetati sa krpljama kroz planine i gore Nassfelda prepune snijega do same granice s Italijom.

Da ugođaj bude još veći, organizacija Nassfelda omogućila je ambasadorima i medijima da pješke kroz šumu na krpljama uđu u Italiju i ručaju u poznatoj talijanskoj planinskoj kućici Da Livio. Dodatni doživljaj iskusili su Miran Kurspahić i novinar Nikola Grbin koji su skijanjem na skroz drugoj strani Nassfelda proskijali iz Austrije u Italiju. 

#red#dress#ready#for#holidays ❄️❤️ Fotografiju objavljuje dianaviljevac (@dianaviljevac)


Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević za makedonsku su televiziju dale svoj prvi veliki intervju u kojemu su se mogle predstaviti makedonskoj publici, a samo za tu potrebu organizatori su Falkensteiner Hotel Sonnenalpe Nassfeld u večernjim satima pretvorili u pravi mali filmski set. Diana Viljevac prošetala se u dvije haljine iz najnovije kolekcije koja je već osvojila srca brojnih ljubiteljica njena potpisa, a osim toga, regionalnim medijima je predstavila i prvu u hrvatskoj modnu aplikaciju za iOS i Android telefone “DianaViljevac” te portal www.dianaviljevac.com

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević predstavile su svoj brend Boudoir makedonskoj publici također do najsitnijih detalja, a jedna od najpoznatijih voditelja u Makedoniji, Elena Stefanovska je od njih čak i zatražila stručno mišljenje o odjeći koju nosi.

Miran Kurspahić i Igor Barberić svim medijima su predstavili svoja ostvarenja u ovoj, ali i najavili svoje angažmane u sljedećoj godini. Već sada možemo zaključiti kako će 2016. godina biti godina u znaku ova dva poznata umjetnika. Slobodno možemo reći da je Miran Kurspahić u kazalištu svojom predstavom ŽRTVE ZEMLJOPISA najviše trijumfirao jer je upravo ova njegova predstava ušla u svoju sedmu sezonu i postala jedna od najdugovječnijih u Hrvatskoj. Miran Kurspahić je ekskluzivno najavio nove izvedbe koje će se održati u siječnju u Teatru &TD.

Kao što svi znaju, Nassfeld se jako ponosi svojim programom skijanja s garancijom uspjeha koju nudi svojim posjetiteljima. Jedino skijalište u Europi koje omogućuje da se u tri dana intenzivnog skijanja može od samog početnika postati adrenalinski ovisnik je očigledno uspjelo. Igor Barberić je zasigurno najviše napredovao jer je zbilja proskijao od početnika do osobe koja može sigurno vladati skijama i spuštati se niz padine.

I bow down to my ski guru @klemenc90 #Nassfeld #virginskier #ski #NesSportswear Fotografiju objavljuje igorchek (@igorbarberic)

 

Nema sumnje da će Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić također uspjeti savladati austrijske padine te da će se zajedno s Igorom Barberićem pridružiti Miranu Kurspahiću i Diani Viljevac te zadnjeg dana napraviti zajednički spektakularni spust. Dodatni entuzijazam u skijanje među hrvatske zvijezde unijela je i najpoznatija svjetska skijašica Janica Kostelić koja je ispod fotografije Martine Čičko Karapetrić iznijela podršku curama što se nevjerojatno trude.

Ono što je dodatno oduševilo domaće, ali i regionalne medije je velika podrška koju su Miran Kurspahić i Diana Viljevac davali svojim kolegama te zajedno na stazi s njima, prije škole skijanja skijali te im pokazivali pokrete s kojima će lakše krenuti i savladati skije. Miran Kurspahić pokazao se kao pravi učitelj i zahvaljujući njegovim malim trikovima te velikim znanjem koje su naučili u prestižnoj Nassfeldskoj sky školi, spustiti se bez problema. Sami organizatori u Nassfeldu bili su itekako ponosni.  Iznenađenje koje je Nassfeld priredio Martini Čičko Karapetrić, Igoru Barberiću, Diani Viljevac, Miranu Kurspahiću i Morani Saračević ostavilo je bez teksta same hrvatske zvijezde, ali i novinare. Šetnja alpaka i jahanje ljama nešto je što zasigurno nitko neće zaboraviti tako skoro, a dogodovštine uživanja po snijegu s ovim životinjama prepričavat će se još dugo.

#white#lace#FalkensteinerNassfeld #DianaViljevac#dress Fotografiju objavljuje dianaviljevac (@dianaviljevac)

Sam oprost od domaćih medija prošao je emotivno te se hrvatski ambasadori sada odmaraju u ambijentu Falkensteiner Hotel Sonnenalpe Nassfeld. Svoja Nes Sportswear skijaška odijela Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić u ormar do sljedeće prigode spremit će u subotu kada se vraćaju iz Nassfelda. Već sada uz sve regionalne medije koji su pokazali nevjerojatan interes za ove hrvatske zvijezde misija je ispunjena.

A koliko su popularni govori i činjenica da su se u pauzi davanja intervjua na stazama fotografirali s hrvatskim posjetiteljima koji su također iz Hrvatske došli skijati u Nassfeld.

Hrvatske zvijezde Diana Viljevac, Igor Barberić, Morana Saračević, Miran Kurspahić i Martina Čičko Karapetrić osvojili Na from NassfeldTeam on Vimeo.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.