Instagram

PAST ĆETE U KOMU OD LJEPOTE: Nina Badrić dočekala Novu godinu u OVOJ haljini

Autor: Iva Hanzen

Nina Badrić je Novu godinu provela radno i to u suradnji s Tonijem Cetinskim. Ovo smo već znali, s obzirom na to da se najavljivalo kako će upravo ovih dvoje izvođača uvesti Dubrovčane i goste u 2019. godinu, no nismo znali što će Nina obući. Pretpostavljali smo da će to biti nešto svečano, ali ovako svečano…to nismo mogli ni sanjati. Iako pjevačica u zadnje vrijeme konstantno osvaja svojim božanstvenim kreacijama, bilo da se radi o nastupima ili o angažmanu u RTL zvijezdama, stvarno oduševi svojom pojavom, a u zadnje vrijeme kao i da još dodatno zrači nekom unutrašnjom ljepotom i sjajem.

 

View this post on Instagram

 

Mi spremni ?? #stradun #dubrovnik @ivan_alduk ❤️ #takenwithhuaweip20pro

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Ljepota i sjaj jedva da su dovoljni pojmovi kako bismo opisali haljinu koju je nosila za doček jer osim što je pozirala poput svjetskog modela, ova joj je tamno ljubičasta haljina, s presijavajućim elementina koja se spuštala sve do poda i čak se vukla po njemu, pristajala kao salivena. U njoj je Nina izgledala kao nikad do sad.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.