Instagram

Ovo je frizura koja će pokoriti 2019. godinu! Sve slavne Hrvatice će ju nositi!

Autor: Iva Hanzen

Svjetske slavne dame su započele ovaj trend, strani, a tako i naši frizeri su to potvrdili, a uskoro će ju sve slavne Hrvatice imati. Riječ je o frizuri koja se vraćala na top listu modnih trendova i odlazila je, no toliko je chic da je joj svakih par godina opet damo priliku. Anna Wintour, urednica američkog izdanja Voguea, primjerice, već više od 30 godina ima ovu frizuru, a zanimljivo je da ona stoji baš svakoj ženi. Radi se o takozvanom bobu sa šiškama. Recimo supermodel Bella Hadid ga je proslavila i opet vratila na scenu, no ne morate ga nositi točno kao što ga nosi Bella  jer i kraća, ali i duža varijanta dolazi u obzir.

 

View this post on Instagram

 

LLIBRA SZzzzN!!! Happy birthday brother !!!! Congratulations on your year- more blessings to come ! ????? @virgilabloh #bigconvos #lafamilia

A post shared by ? (@bellahadid) on

Žene koje imaju izduženo lice će u ovom slučaju pobijediti jer je ovaj tip frizure odličan za njih. Šiške će kosi dati volumen i vizualno skratiti lice, a ako imate izdužene crte lica i odlučite se na bob sa šiškama neka ipak ide u smjeru kraće, lepršavije frizure. Ovaj će tip boba biti odličan i za četvrtasto lice jer će ga fino zaokružiti, sakrit će oštre linije čeljusti te će usmjeriti  pozornost prema središtu lica, odnosno naglasiti oči. Ali neka šiške u ovom bobu, ako se odlučite na njih, ne budu prekratke ili preširoko odrezane. Najbolje da dopiru do linije očiju.




 

View this post on Instagram

 

@kyytang ? #bobloblove #bobwithbangs #platinumblonde #platinumhair #texturedbob

A post shared by HAIRCUTS ✂️ BOBS ??LOBS (@bobloblove) on

 

View this post on Instagram

 

To cut or not to cut … should I? #haircut #bobwithbangs #repost (notmywork)

A post shared by Teresa ‘T’ Sammarco (@beautybyt) on

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.