Instagram

Ovim nas je odjevnim kombinacijama Ecija Ivušić prikovala za pod koliko je seksi

Autor: Iva Hanzen

Ecija Ivušić uporno zavodi svojim odjevnim kombinacijama koje ponosno objavljuje na Instagramu. Često se pitamo je li joj Nives Celzijus do koljena koliko je seksi na njima. No, no što nas također osvaja je Ecijin smisao za modu i odabir pravih komada. Ovo su outfiti kojima nas je prikovala za pod koliko je seksi.

U bundici izgleda poput glamurozne dive.

View this post on Instagram

Baš sam danas pročitala jednu dobru- “Uvijek i nikad su riječi za koje uvijek trebaš zapamtit da ih nikad ne koristiš.” A ja ih uvijek koristim. I nikad ne zapamtim da je to bezveze. Također ovom “uvijek” znam dodat i prefiks “za” pa to ispadne zauvijek. A zauvijek obično ispadne ma nikad. I tako uvijek dođe taj prosinac, a ja nikad nisam spremna za njega. Htjela bih uvijek zaokružit tu godinu. Kao- di si bio, šta si radio? Evo sve je super i upisujem upravo to zadnje poglavlje. Ali ne. Ja uvijek na nekom početku. I nikad kraja. Kažu da se u prosincu uvijek događaju čuda. Da svima naraste srce za par brojeva. U principu se nikad ne događaju. A srce obično uvijek ostaje u standardnoj veličini. Ali to je ok. Svatko ima srce rađeno točno po njemu. Ne može veliko narasti u uskim grudima… Zašto ovo pričam. Jer ja NIKAD ne vjerujem u čuda. I UVIJEK vjerujem u ljude. Možda da to zamijenim? Uvijek u čuda i nikad u ljude? Ma ne, ni to neće bit dobro. A možda samo da vjerujem? Bez uvijek i nikad. Da. To bi bilo ok za početak. Za početak vjerujem da ima još vremena lijepo završiti zadnje poglavlje. Upisati nešto lipo u tih par stranica. Neku sreću, par osmijeha, mrvu ljubavi. Svoje ljude. Kaj ja znam. Neku sitnicu. Nešto lijepo… Idem početi. Pišem svoj prosinac. Upisujem i ovaj pogled iza mene. Zar nije divan? ❤️??✍? . . . #decembertoremember #december #miracles #advent #adventuzagrebu #samoljubav #winter

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on




Crne visoke čizme i mala crna haljina zagarantirano zavode!

I u haljini do poda baca na koljena svojim seksepilom.

View this post on Instagram

Nekad mi dođu “oni dani” kad njurgam bezveze. Pa hoću više, hoću bolje… hvala bogu to je rijetko, većinom sam zaista zahvalna na svemu što imam- i mojim ljudima i svojim postignućima i svojim svijetom. Nitko ne zaslužuje sve što poželi i za sve se treba potruditi. Ali jedino što svaki čovjek zaslužuje rođenjem trebala bi biti roditeljska ljubav i podrška. A nemaju je svi. Korak u život je humanitarna akcija kojom pomažemo mladima bez adekvatne roditeljske skrbi da lakše zakorače u život. Humanitarni telefon 060 9002 je otvoren do 12. siječnja, možeš ga okrenuti i možda će jedan njihov korak sada biti tvoj ???? #korakUŽivot #dobroJecinitiDobro #samoljubav @duchess.womenswear

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Leopard joj stoji da ti pamet stane!

View this post on Instagram

O bebo. Lutaš baš… #?

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

View this post on Instagram

Ti lutaš bebo ?? #saturdaynightlive

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Ostali smo bez riječi nakon ove kombinacije!

Preseksi!

I u strogim komadima je mrak.

View this post on Instagram

Moj jedini problem s 20-ima je bio da sam nonstop bila u problemu. Moj jedini problem s 30-ima je da problema više nema. Znaš tko si, što si, što želiš i kuda ideš. I ako si dovoljno pametan- ne žuriš tamo gdje si krenuo, jer realno- ako stigneš do cilja, što ćeš raditi cijele četrdesete? Još jedan problem je s 30-ima. Što s lakoćom voliš. Sebe. Druge. Ne shvaćaš ozbiljno- sebe, druge. Zahvalan si. Jednostavan si. I nekad se čak znaš pogledat u ogledalo i reći- jbt volim te. I to stvarno i misliti. Ima još jedan problem s 30-ima. Ali ovaj put je to fakat ok jer si u 30-im. ??‍♀️ Privučeš ono što zračiš. Ono voli tebe. Jer ti voliš sebe. I tak. Volite se. A nigdje problema ??‍♀️. I tako. Puno problema, a nigdje rješenja. Idem bar riješit ovaj ispred sebe. Zove se Ferrero. U 20-im bi se vjerojatno zvao Marko/Ivan/Pero. Ferrero mi se puno više sviđa. Aj bok. I cheers ??❤️#trideseteSuNoveTridesete #bday #ecipeciquotes #extradan #bdaygirl?

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Ova vesta nas je baš osvojila. Ecija zna da je samo jedan komad dovoljan za maksimalan učinak.

Ovaj božanstveni body ne moramo ni komentirati.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.