Instagram

Ove čizme proslavila je Maja Šuput, a sad ih nose i Rozga i ove atraktivne brinete! Evo gdje ih kupiti!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što se Maja Šuput pojavila u bijelim visokim čizmama, gotovo da nema slavne Hrvatice, ali i neke svjetske trendseterice, koja nije uskočila u svoj omiljeni model. Sada ih je obukla i Jelena Rozga koja ih je kombinirala s lepršavom boho haljinom i crvenim kaputićem, što nas ne čudi jer su lepršave haljine, baš kao i ove čizme, i to pogotovo u kombinaciji, apsolutni hit ove jeseni.

Instagram

No, nemojte se zadržavati samo na haljinama kada nosite ovakve čizme jer, kao što vidite na fotografiji niže, ova trendseterica ih je obukla na kratke hlačice pa samo možete zamisliti kako dobro tek izgledaju na uske traperice.

Instagram

Atraktivna brineta, modna blogerica i Instagram senzacija Jelena Topalović također ih nosi na zanimljiv način, što možete vidjeti odmah ispod.

Instagram

S obzirom na to da je cijena ovih čizama poveća, ako ‘pikirate’ modele prestižnih modnih kuća, kakve nose slavne ljepotice, pričekajte sniženja u Zari koja počinju 27. prosinca jer identične možete pronaći u ovom ‘high-street’ dućanu za 899,90 kn koliko im je trenutačna cijena, dok će na sniženju biti još jeftinije.

 

Zara, 899.90 kn

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.