Instagram

Ova plavuša zna kako zagrijati muškarca i kad se temperature spuste: Kakav seksi look!

Autor: Iva Hanzen

Oversize veste ove su sezone pravi hit, ali ako ste mislili da je poveća vesta rezervirana samo za kućne prigode, prevarili ste se. Trendseterice su se dosjetile kako od nje napraviti turboseksi komad. Nose ju kao tuniku ispod koje nemaju ništa osim tankih najlonki, a kombiniraju je s visokim čizmama iznad koljena. Visoke čizme su također turbopopularne ove zime, što je odlično jer dolaze u toliko boja i modela da vam pamet stane. Osim toga same po sebi su jako zavodljive, nosile se na hlače, minicu ili haljinu.

 

View this post on Instagram

 

Check out @shoptobi -Link in bio ?☑️

A post shared by Best__outfits (@best__outfits__) on

Ova je zgodna plavuša savršen primjer trendseterice koja je od oversize veste učinila oruđe zavođenja. Kako bi dobila na ženstvenosti istaknula ju je u struku tankim remenom, a isto možete učiniti i vi, bilo kakvim remenom koji nađete u stanu jer ove je zime sve dopušteno – kombiniramo sve i svašta. Ovakva je vesta u kombinaciji s visokim čizmama pravi pogodak pa se slobodno inspirirajte prilikom slaganja dnevnih outfita.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.