Instagram

Opa, inače to ne radi! Andrea Andrassy pokazala brutalan dekolte u komadu koji će uskoro nositi sve Hrvatice!

Autor: Iva Hanzen

Andrea Andrassy inače nije sklona pokazivati dekolte, ali kad imaš ovako efektan kombinezon, moraš to učiniti tu i tamo. Duboki dekolte ponosno je pokazala u inače “must have” odjevnom predmetu ovog ljeta iz kojeg ne izlaze mnoge slavne dame, bile one Hrvatice ili ne, a ne samo Andrea.

 

View this post on Instagram

 

Još samo par dana i ne idem na more ?

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Hana Hadžiavdagić Tabaković odlučila se na gotovo identičan kombinezon, ali u dužoj varijanti, dok sestra Kim Kardashian, Kourtney osvaja seksepilom u kimonu sličnog uzorka.




 

View this post on Instagram

 

#OpetNajljepša je njegovana koža ali još ljepša je ona bez dlačica – ZAUVIJEK?? Godinama sam bila u dilemi dal’ da odem na trajnu depilaciju/fotoepilaciju, a preporuke sa svih strana vodile su na samo jedno mjesto @novello_estetski_centar_zagreb ili @nomasvello_fotoepilacija_bih . Na kraju sam pristala na tretmane, nisam se pokajala, dapače, to je jedna od najboljih odluka kada je u pitanju njega tijela. Prije nekoliko tjedana odradila sam noge i odmah su se dali primjetiti prvi rezultati, danas sam ih ponovila. Bikini zonu i ruke radila sam u Sarajevu novom metodom – laserom ali ni tu nisam redovna. Ne stignem od posla! Sorry ekipa! Moram priznati da laser manje boli i da tretman bikini zone bukvalno traje 15min. Noge ću za 6 tjedana ponoviti u Zagrebu, a bikini zonu ponavljam prvom prilikom kada opet posjetim Sarajevo. U skorije vrijeme (na jesen) definitivno skidam dlačice s lica (dosadne nausnice) i onda kao puž golač ponosno ću baciti sve britvice iz kupaone? Kakva su vaša iskustva s fotoepilacijom? Vjerujem da ima i muškaraca koji su zadovoljni tretmanima, nismo u ovoj priči same mi žene??? #style @laletocollection ? #Zagreb #Split #Rijeka #Pula #VelikaGorica #Sarajevo #Ljubljana #Belgrade #Skopje #Podgorica #nomasvello #novello #fotoepilacija @instascenex #DušmaniŠicŠic #ad




A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Kombinezoni su odličan izbor za ljeto jer sa samo jednim komadom riješite cijeli outfit, a sve što vam treba dobre su cipele, s tim da u ovoj priči jednako dobro funkcioniraju i visoke pete i ravni potplati. Odlična stvar je i to što su upravo sniženja pa ćete lako pronaći svoj model, kao što je, primjerice, ovaj iz Bershke za 249,90 kn. No, ako ste za kombinaciju zelene i bijele, ali više vam se sviđa kimono kakav ima Kourtney Kardashian, oduševit će vas činjenica da sličan možete pronaći u New Yorkeru za samo 79,90 kn. U New Yorkeru jednako tako možete naći i dugi kombinezon u nešto tamnijoj zelenoj varijanti za 199 kn.

Bershka
New Yorker
New Yorker

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.