Održana prva večer revija Smart Fashion Week Zagreb – pogledajte što su vam dizajneri pripremili! (FOTO)

Autor: A. Radovčić

Prve večeri revija Smart Fashion Weeka Zagreb publici su se predstavili domaći dizajneri Ivana Popović, Ana Kujundžić, Monika Sablić i Simone Manojlović, a od stranih Fabryan i The Rodnik Band.

Ivana Popović

Čast da otvori ovosezonski Smart Fashion Week Zagreb dobila je već itekako poznata hrvatska dizajnerica Ivana Popović. Publici je predstavila kolekciju kišobrana i kabanica uglavnom u crnoj boji što nije spriječilo da njezina estetika dođe do izražaja. Njezine krecije možemo zamisliti na svakoj ženi koja uvijek želi biti sređena, ali ne želi da joj to oduzima previše vremena.

Ana Kujundžić

Ova splitska dizajnerica svoju ženu je zamislila u razigranim i eklektičnim haljinama, suknjama i jaknama od prirodnih materijala i umjetne kože.

Monika Sablić




Monika je predstavila još jednu reviju u kojoj nije odstupila od svoje raskošne estetike, pliš, čipka, saten – materijali su u kojima je napravljena kolekcija koja neodoljivo podjeća na 70-e godine prošlog stoljeća. Napomenimo da je za styling revije zaslužna Petra Nižetić.

Simone Manojlović




Dizajnerica kaže da je inspiraciju za ovu kolekciju pronašla u umjetnosti i kulturi Islama. Čisti prozračni krojevi popraćeni su materijalima kao što su svila, muslin, čipka i lan.

Fabryan

Londonski dizajner predstavio je jednostavne i izraziro nosive colorblock kombinacije.

The Rodnik Band

Najzanimljivja i najupečaljivija revija večeri svakako je bila ona londonskog brenda The Rodnik Band. Poznato je da kreacije ovog dizajnera vole nositi brojne fashionistice kao što su Anna dello Russo, Georgia May Jagger, Cara Delevingne i Sienna Miller. Ovaj put Philip Colbert inspiraciju je pronašao u crtanom liku Snoopyju. Njegove haljine, suknje i majice možemo zamisliti na svim osoba koje se s modom vole igrati i ne bježe od humora u svojim odjevnim komadima.

 

 

 

 

Autor:A. Radovčić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.