Instagram

NOVI NASTAVAK SAPUNICE: Angelina nije dobro reagirala na vijest da Brad Pitt i Jennifer Aniston očekuju bebu

Autor: Iva Hanzen

Brad Pitt i Angelina Jolie rastaju se već tri godine, točnije od rujna 2016., no brakorazvodna parnica koju vode ne bliži se kraju, a sada je priča dobila i nekoliko novih zaokreta. Prvo su američki mediji pisali o tome kako se Angelina zaručila i da će se udati za britanskog milijardera. Navodno već neko vrijeme izlazi s njim, a prijateljima je priznala kako je luda za svojim novim dečkom te je čak otkrila lokaciju na kojoj bi se trebalo održati vjenčanje. Da stvar bude bolja, riječ je o istoj lokaciji na kojoj se udala za Brada Pitta. Radi se o Chateau Miravalu u Francuskoj, dvorcu s ogromnim privatnim posjedom i vinogradima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

??❤️ #bradpitt #kingofhollywood #anjelinajolie #brad #bradandangelina #love

Objavu dijeli brad pitt (@brad_pittofficiall)

Zatim su mediji u Americi počeli pisati o tome da su Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno zajedno i ne samo to – očekuju bebu i planiraju zajednički život. Jennifer je ovo oštro negirala, ali najnovije vijesti na temu ovog slavnog ljubavnog trojca itekako idu u prilog ovoj tvrdnji. Naime, Angelina navodno želi pomirenje s Bradom i zato toliko odugovlači s razvodom. Izgleda da su je glasine da Brad i Jennifer očekuju bebu ipak navele na to da ponovo razmisli o svojim osjećajima.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Jennifer Aniston y Brad Pitt Juntos de nuevo ?? ??? será cierto ?? #couple #ex #jenniferanistonandbradpitt #news




Objavu dijeli Latinos Magazine (@latinosmagazine)

Poznati američki magazin The Sun kaže kako Angelina ipak ne želi razvod, nego želi Brada i njihovu obitelj natrag, a pomirbu želi postići kupujući vrijeme i otežavajući proces rastave. Brad s druge strane, prema izjavi izvora bliskog bivšem paru, ne želi opet u brak s Angie, ali želi s njom održati dobre odnose zbog djece.  Ona su ionako dovoljno propatila, pogotovo zbog silnih napisa u medijima i na njihov račun, poput onog da je Brad fizički zlostavljao njihovog sina Maddoxa, ili onih da Brad ne plaća alimentaciju. Sve je ovo čak istraživao FBI, no optužbe su na kraju odbačene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Angelina Jolie had the best dates to the @Dumbo premiere — her adorable children, Knox, Zahara, Vivienne, and Shiloh!

Objavu dijeli instylemagazine (@instylemagazine)

Kada se uzme u obzir sve rečeno, stvarno izgleda kao da Brad želi krenuti dalje, dok Angelina to ne želi, a čak i ako Brad i Jennifer očekuju bebu, sasvim je logično da to skrivaju kako ne bi dolijevali ulje na vatru u procesu Bradovog razvoda koji mu Angie ne želi dati. U svakom slučaju, jedva čekamo nastavak ove ljubavne priče jer ovako zanimljiv ljubavni trokut  dugo nismo imali prilike vidjeti u Hollywoodu, i to ne na filmu, već u pravom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Great edit from @anistonx ?? Love them both ❤️❤️

Objavu dijeli AngelinaJolie ?? (@xangelinajolie)

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.