Instagram

Nosi kaput poput Meghan Markle: Kako ga kombinirati i gdje ga kupiti

Autor: Iva Hanzen

Meghan Markle nedavno je zasjala u prekrasnom plavom kaputu koji je evocirao retro eleganciju kakvoj smo se vratili ovu jesen, pogotovo kada govorimo o krojevima. Kombinirala ga je s crnom vestom i plisiranom suknjom, a look je zaokružila jednostavnim crnim salonkama.

Doduše, ove se jeseni, kao i prethodne, ne bojimo igrati s bojama, bar tako nalažu trendovi pa ovakav kaput slobodno možete kombinirati na nešto življe pa čak i komade u različitim bojama. Odlično će pristajati i na hlače pa nemojte samo uzimati suknje u obzir, a bluze i vestice, pogotovo dolčevite su kao stvorene za ovakav tip kaputa. I traperice će izgledati dobro uz ovako elegantan odjevni predmet.




Photo Zara

Dok razmišljate o mogućim odjevnim kombinacijama, ostavljamo vas s dva modela koja smo našli u Zari, a ako su vam sada preskupi pričekajte sniženje jer ovaj high street brend svake sezone na sniženju nudi bar 5 trendy modela koji se mogu ugrabiti već po cijeni od 100-ak kuna.

Photo Zara

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.