Instagram

Nisu li ovo najružnije cipele na svijetu!? Sonja Kovač za njih dala preko 5 000 kuna!

Autor: Iva Hanzen

Sonja Kovač je s tolikim oduševljenjem otvarala kutiju s novim cipelama da je gotovo dobila infarkt kada ju napokon otvorila, a ovo je bio toliko velik događaj za nju da je čak snimila video na kojem otvara kutiju. Isti je objavila u obliku nekoliko Instagram Storyja, a preko svakog od Storyja je napisala uzbuđene rečenice poput: ‘Upravo su došle. Napokon sam dobila najtraženije cipele sezone’, ‘Kako su prekrasne’ i ‘Ne mogu prijeći preko ovih ljepotica. Moram ih nositi odmah’. Riječ je inače o Bottega Veneta cipelama koje koštaju 790 dolara, što bi iznosilo 5 293 kune.

Screeenshot Instagram
Screeenshot Instagram
Screeenshot Instagram

Činjenica jest da ove hit cipele sezone jesu ručno rađene, napravljene su od prave kože i najmekših materijala, dok je u kožni potplat ubrizgana guma kako bi bile još udobnije i stabilnije za nositi, ali ipak se radi o cifri od preko 5 000 kuna, što je primjerice nečija čitava plaća, bar kada govorimo o hrvatskim plaćama.

Bottega Veneta

Sonja ih je nosila u kombinaciji s leopard hlačama i crnim topićem, što možda i prolazi u New Yorku, ali ne i u centru Zagreba.

Instagram

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.