Instagram

NISTE JOŠ VIDJELI OVAKO seksi brinetu!? Prošetala se u minici koja baca na koljena

Autor: Iva Hanzen

Sofia Resing brazilska je manekenka i dizajnerica kupaćih kostima pod nazivom Mery Playa. No, ako mislite da oduzima dah samo na pisti kada je sva uređena, skladno obučena i besprijekorno našminkana, varate se. Ona je jedna od rijetkih modela koji i uživo izgledaju jednako bombastično.

 

View this post on Instagram

 

All smiles yesterday at the #VS Callback!! So many beautiful girls and a lot of hard work behind it!! Good luck to all my friends n babes??? Hair magic @gianlucamandelli1 ??‍♀️ Photos @thestewartofny ?

A post shared by SOFIA RESING (@sofiaresing) on

Tako je za običnu šetnju odabrala pripijenu crnu majicu na jedno rame i kožnu minicu u istoj boji dok je look zaokružila sandalama na petu, koje su kao i minica dale notu rokerskog ovom outfitu. Make up je kao što vidite u potpunosti izostao, i to s pravom jer joj očito uopće ne treba. Kakva linija, kakve noge, kakvo lice, kakav stil…izvan sebe smo od oduševljenja.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.