Instagram

Nina Badrić objavila neobjašnjivo lijepu fotografiju sebe! ‘Ti si moja uslišana molitva’

Autor: Iva Hanzen

Ako neka ljepotica s naše estrade obožava stavljati svoje fotografije na Instagram, onda je to Nina Badrić. Profil joj je prepun selfija, a tu i tamo objavi koju staru fotografiju. Pretpostavljamo da je zadnja fotografija koju je objavila ipak starijeg datuma jer nikad nismo vidjeli Ninu u ovako lijepom izdanju, što su potvrdili i njezini obožavatelji u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

#summernights? ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

‘Ljepoto, sve si’, ‘Uvek predivna?’, Nina, oprosti! Nisam mislio da možeš izgledati bolje, ali ovo je …!?❤️’, ‘Paa Bozee… Nisam verovala…?’, ‘Jedina pjevačica koja ima prirodnu ljepotu???❤️ i koja nema plastike na sebi ?‍♀️’, ‘Sa šminkom, bez šminke vrh. O glasu da ne govorimo jer nema konkurenciju. ??❤️???’, ‘Ovo je predivna slika.. Ah MLADOST’, ‘Divna, ali da znaš da si još ljepša sada ?’, ‘Ti si moja uslišana molitva.?’, ‘Lepa kao boginja, boli da jede, zgodna, fenomenalan glas, pesme, harizma, duhovita do bola…ženski mangup…zato je ljudi vole, jer Nina otkida!??????’, ‘Lepoto lepa, najlepša na balkanu’ i ‘Sve bolje i bolje izgledaš, nevjerojatno da je to moguće, ali iz priloženog se vidi da je ipak moguće.????❤️❤️’, pisali su, malo je reći, oduševljeni obožavatelji.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.