Instagram

Nikolina Pišek izgleda poput klona Jennifer Lopez! Prelijepa je, ali ovo je loša kopija!

Autor: Iva Hanzen

Nakon odmora na Ibizi, Nikolina Pišek Ristović  zaputila se u Italiju. Posjetila je Milano kako bi nazočila tjednu mode koji se upravo održava. Na ovo je prestižno modno događanje došla u identičnoj haljini kakvu je Jennifer Lopez nosila u prosincu 2018. na premijeri svojeg filma ‘Sad ili nikad’, odnosno ‘Second Act’. Podsjetimo, američka je glumica i pjevačica tada nosila haljinu s potpisom Giambattista Valli, a Nikolina ne samo da je kopirala Jen, nego se odlučila na jeftiniju inačicu haljine slavnoga talijanskog dizajnera.

Nikolina se ovim modnim izborom pohvalila ne samo fotografijom na Instagramu, već i videom, koji je objavila u obliku Storyja, a u kojem senzualno hoda dok se golema količina materijala vuče po podu. Pratitelji su se jednoglasno složili da je voditeljica predivna, s čime se i mi slažemo, no ne odobravamo kopiranje tuđih modnih izdanja, pogotovo kada su u pitanju loše kopije slavnih haljina.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.