Foto: Instagram

Nije li Maja Šuput preseksi u ovom izdanju!? Ima li uopće išta ispod!?

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput već neko vrijeme ne izlazi iz svojih omiljenih bijelih čizama koje je sada, za promjenu, napokon odlično iskombinirala. Pokušala ih je kombinirati s perjem, haljinama nalik na one koje nosimo na plažu i raznim ekstravagantnim komadima, no onda se odlučila povesti za jednim od najvećih modnih pravila u povijesti, a to je “manje je više”. Iako cijenimo želju da se istakne, činjenica je da njezini modni odabiri uglavnom završe potpunom katrastrofom. Zato nam je drago što se odlučila na minimalizam i da je uz čizme odabrala običnu bijelu majicu s Balenciaga potpisom, koja je u ovom slučaju ‘glumila’ tuniku. Točka na ‘i’ bila je crvena sportska jakna koja možda nije najsretniji izbor uz ovakve čizme, ali opet se nekako uspjela uklopiti u cijelu priču.

Instagram

I Majinim se fanovima svidjela kombinacija pa su je obasuli komplimentima. “Ludilo ?”, “Sexy”, “? Ubija ?”, “Caricaa?”, “Prelijepa si?” i “Kao i uvijek savršena i sijaš?”, pisali su joj.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.