Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Neviđeno ludilo! Majice 20, traperice 70 kn! Evo gdje

Autor: dnevno.hr

Omiljene modne trgovine brojnih Hrvatica krenule su u velika ljetna sniženja – H&M, Massimo Dutti i Mango, a uskoro će im se pridružiti i Zara, piše Novac.hr.

Mango se danas oglasio s najvećim rasprodajama, do 70 posto, ali je u zadnje vrijeme sve više orijentiran na online prodaju gdje vam za narudžbu preko 350 kuna nude besplatnu dostavu tako da  morate biti jako brzi jer se najčešće veličine vrlo brzo razgrabe. Ljetne haljine možete pronaći već od 55 kuna, majice kratkih rukava po 26 kuna, a traperice za 70 kuna.

Massimo Dutti je sa sniženjima počeo upravo danas, a ondje možete kupiti bezvremenske komade poput balonera, suknji, košulja i općenito sve što vam je potrebno za kvalitetan poslovni outfit. Odjeća je snižena do 50 posto.

U H&M-u možete pronaći posljednje komade iz zimske kolekcije po cijeni nižoj za 50%, ali i brojne predmete iz kolekcije proljeće/ljeto po puno nižim cijenama. No, popusti ne vrijede samo u trgovinama, na online shopu H&M vas časti i besplatnom dostavom do 3. srpnja pa požurite ugrabiti željene komade što prije. Na sniženjima u ovom švedskom lancu pronaći ćete traperice već od 80 kuna, a majice kratkih rukava za samo 20 kuna!

Zara, a pretpostavlja se i ostali Inditexovi brendovi (Bershka, Stradivarius, Pull&Bear) s ljetnim sniženjima kreću 21. lipnja.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.