Instagram

‘Nestvarno lipa’: Lana Klingor doživjela strahovitu transformaciju samo promjenom frizure

Autor: Iva Hanzen

“Investiraj u svoju kosu, to je kruna koja nikad ne skidaš”, napisala je Lana Klingor-Mihić pored fotografije na kojoj pozira s novom frizurom. I zaista je tako. Lana se odlučila na takozvanu “ombre tehniku”, kojoj su prognozirali izlazak iz mode, no ova slavna Hrvatica zna da nema boljeg izbora za tamnu, smeđu kosu od onog u kojem se tamne nijanse spuštaju u prekrasnu plavu. Ovakav tip frizure lijepo ističe lice pa nije ni čudno što Hrvatice ne žele odustati od ovog trenda.

Instagram

Kako bi naglasila novi look, Lana je kosu dala oblikovati u romantične blage kovrče, i to na opće oduševljenje svojih fanova na Instagramu koji su je obasuli pozitivnim komentarima poput:

“Ta boja… Kosaa”, “Lanaaa, ovo je top”, “Wow, mrak izgledaš!!”, “Ovako bi mogla malo češće”, “Jebiga, zbilja si prekrasna”, “Čeeeekaj… Kakva fotka, kakva mačka”, “Divno ti stoji”,”Predivna si!!”, “Nestvarno lipa” i “Dobro je ulagati u sebe, lijepa promjena”.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.