Instagram

Napokon isplivali tragični detalji života Lady Di! Ove je tajne odnijela u grob!

Autor: Iva Hanzen

Iako mediji još uvijek glorificiraju život naizgled savršene Lady Di, u zadnje vrijeme na površinu izlaze informacije koje nimalo ne idu u prilog toj slici. Naravno, pisalo se kako je Diana bila pogođena aferom koju je princ Charles imao s Camillom Parker Bowles, no odnos ovih dvoje bio je više od afere. Naime, Charles je već bio u vezi s Camillom kada je upoznao Dianu, no britanski kraljevski dvor je odlučio da Camilla nije idealan odabir za njihove krugove pa su ga natjerali da oženi Dianu.

Instagram

Kada su dobili djecu, Charles joj je otvoreno rekao da je sada izvršio svoje dužnosti, osigurajući nasljednike te da nastavlja vezu s Camillom. Diana je to neko vrijeme trpjela, pritom bolujući od bulimije i depresije koja je često znala eskalirati pokušajima suicida i samoozljeđivanjem. Lady Di je nakon rastave sve otvoreno priznala novinarima i dala je napisati biografiju u kojoj je sve iskreno rekla.

Instagram

Ipak, život ove princeze nije se pretvorio u horor samo zbog udaje. Naime, Diana je od djetinjstva bila izrazito povučeno i gotovo autistično dijete koje je imalo toliko poteškoća u učenju da je jedva završila srednju školu. Do ovog doduše nije došlo bez razloga. Sve je naime uzrokovao katastrofalan brak njezinih roditelja koji je kulminirao na način da je Dianina majka ostavila svoje četvero djece i muža te je otišla s drugim. Lady Di je imala samo sedam godina kada su joj se roditelji razveli i jedva je preživjela činjenicu da ju je majka ostavila. Kroz život joj nije previše pomagala ni očeva druga žena Raine Spencer s kojom je stalno dolazila u sukob, baš kao što činili i njezina braća te seste. Raine doduše jest postala Diani jako bliska nakon što se Diana rastala od Charlesa, ali opet joj nije mogla nadomjestiti majku koju je Diana očajnički trebala tijekom odrastanja. Kada uzmemo sve u ozir nije ni čudo da je Diana cijeli život patila od niskog samopouzdanja, što se samo pogoršavalo u trenucima u kojima je bila pod povećalom javnosti.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.