Instagram

‘Najljepša žena na planeti’ i ‘Jesi li ti s ovog svijeta?’, poručili Lani Jurčević kad su ju vidjeli u ovom seksi outfitu

Autor: Iva Hanzen

Lana Jurčević polako puni svoj Instagram profil novim fotografijama, jer je podsjetimo, netom prije glazbenog zaokreta i proboja na stranu scenu, sve objave na ovoj društvenoj mreži do tog trenutka, maknula. Redovito pratimo što nam ima za poručiti od kad djeluje pod imenom La Lana, a moramo priznati da su nam za oko zapeli i neki seksi outfiti koje je pjevačica objavila. Tako je oduševila spojem visokih čizama, koje su glavni alat zavođenja u baš svakom vamp outfitu, i minice, no pritom se pitamo nije li malo pretjerala s bojama!?

 

View this post on Instagram

 

?+ ☀️= ? ASK ME QUESTIONS FOR Q&A VIDEO! Pitajte me sta hocete, pogotovo o novoj fazi ? odgovaram uskoro u videu na novom kanalu!

A post shared by La Lana (@lalana) on

To su se pitali i neki Lanini fanovi, no većina je ipak zaključila da im je Lana prezgodna u ovom outfitu, a neki su toliko oduševljeni da su pjevačicu prozvali najljepšom ženom na svijetu te su joj uputili sljedeće komplimente: ‘Ljepotice?’, ‘NAJLEPSA NA SVETU??????❤️??’, ‘Drago mi sto si izasla iz ove “balkanske jadne scene”….zelim ti puno uspjeha Lana ;)’, ‘Najlijepsa slika ikaaaaad ????’, ‘Ajme ???’, ‘Znači kombinacija je ??????? ODLIČNA ?????’, ‘Ti si najveća ljepotica na ovom planetu volim te ?❤️ ‘, ‘Mila nano,nije mi dobro !??’, ‘Koji  outfit!!!!’, ‘Curo,grmiš.??????’ , ‘Boje su top’, ‘Diva….?’ i ‘Zašto si tako savršena, jesi li ti s ovog svijeta ???❤️’.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.